Horitzó Vertical - La millor opció per a la rehabilitació de façanes

Treballs verticals i de difícil accés

Som una empresa ubicada a Vilafranca del Penedès i dedicada als treballs verticals, comptem amb una gran experiència en realitzar tot tipus de treballs en alçada i utilitzem les tècniques més avançades. El nostre equip està format per professionals qualificats i amb una gran destresa en aquest tipus de treballs. La nostra prioritat és proporcionar un servei de qualitat als nostres clients, adaptant-nos sempre a les seves necessitats i assegurant la seva satisfacció. Contacteu-nos per a més informació i estarem encantats d'ajudar-vos en tot allò que necessiteu.

Rehabilitació de façanes

Oferim una àmplia gamma de serveis professionals per a la rehabilitació de façanes, eficiència energètica, reparacions estructurals, sanejament, pintura, tabics pluvials, neteja de vidres, i molt més. Comptem amb anys d'experiència en el sector i garantim un servei competent i professional.

Reparació i impermeabilització de cobertes.

Amb anys d'experiència en el sector, el nostre equip d'experts està preparat per afrontar qualsevol repte en la reparació i impermeabilització de cobertes, i altres tipus de treballs verticals. Treballem amb professionalitat i dedicació per a oferir els millors resultats als nostres clients. Confia en nosaltres per a les teves necessitats de construcció i manteniment.

Claraboies i teulades

Instal·lem i reparem claraboies, canviem vidres, soldem estructures, reacondicionem lluernaris i reparem teulades, entre altres serveis. Si tens problemes de filtracions o humitats, posa't en contacte amb nosaltres i ens n'encarregarem amb totes les garanties necessàries. El nostre equip de professionals qualificats està preparat per solucionar tot tipus de problemes relacionats amb la teva coberta. Ja sigui una reparació puntual o una instal·lació completa, treballem de manera eficient i eficaç per assegurar-nos que el teu sostre quedi en perfecte estat.

Patis de llums

Oferim solucions professionals per a la rehabilitació de patis de llums, baixants, pintura, aillament tèrmic, impermeabilitzacions i molts altres serveis. Amb anys d'experiència en el sector, garantim un servei de qualitat i les millors solucions per a les necessitats dels nostres clients.

Pintura, substitucio de finestres, neteja de vidres i persianes...

La nostra empresa es dedica a la rehabilitació de cases i edificis. Tenim l'experiència i els coneixements necessaris per a reacondicionar façanes, teulades, lluernaris, o qualsevol cosa que ens proposin. Treballem amb professionals qualificats i utilitzem materials de qualitat per assegurar que les nostres obres siguin duradores i satisfacin les necessitats dels nostres clients. Sigui que es tracti de reparar un habitatge particular o de restaurar un edifici històric, posem tot el nostre esforç per aconseguir resultats excel·lents.

Horitzó Vertical som una empresa ubicada a Vilafranca del Penedès i treballem per tota Catalunya. Estem especialitzats en treballs verticals i rehabilitació de façanes. Amb una dilatada experiència en el sector, garantim un servei de qualitat i professionalitat, a més de les millors solucions per a les necessitats dels nostres clients.

Sobre nosaltres

La millor opció per a la rehabilitació de façanes

Contacta amb nosaltres