Qui som

Horitzó Vertical som una empresa especialitzada en treballs verticals, rehabilitació de façanes, patis de llums, teulades i cobertes, i altres serveis relacionats. Amb anys d'experiència en el sector, garantim un servei de qualitat i professionalitat, a més de les millors solucions per a les necessitats dels nostres clients. Estem capacitats per proporcionar les millors solucions per a les exigencies específiques de cada projecte, adaptant-nos a les demandes i requeriments individuals. La nostra prioritat és garantir la seguretat de tots els treballs realitzats, utilitzant les tècniques i els equips més avançats per assegurar un resultat òptim i de qualitat.

Ens comprometem a proporcionar un servei de qualitat i professionalitat en tots els treballs que realitzem. La satisfacció dels nostres clients és la nostra prioritat.

Compromís amb l'eficiència energètica

Solucions adaptades a les necessitats

Qualitat i professionalitat

Cada projecte és únic i tenim l'experiència i el coneixement per oferir les millors solucions adaptades a les necessitats específiques dels nostres clients.

Estem compromesos amb la eficiència energètica i l'ús de materials sostenibles en els nostres treballs. Treballem per ajudar a reduir l'impacte ambiental i millorar l'eficiència energètica dels edificis.

Els nostres principis

Contacta amb nosaltres